Προσαρμοσμένα υψηλής ταχύτητας σπειροειδή πορτών αργιλίου κουμπιά συντήρησης κραμάτων υπαίθρια

Προσαρμοσμένα υψηλής ταχύτητας σπειροειδή πορτών αργιλίου κουμπιά συντήρησης κραμάτων υπαίθρια

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: CHINA
Μάρκα: DESEO
Πιστοποίηση: CE/ISO9001
Model Number: HFD3000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Minimum Order Quantity: 1
Τιμή: 2500
Packaging Details: plywood package
Delivery Time: 10-20 days depend on quantity
Payment Terms: T/T
Supply Ability: 200 PER MONTH
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγεθος: Προσαρμοσμένο μέγεθος Μέθοδοι λειτουργίας: Κουμπιά, αισθητήρες, τηλεχειρισμός
MOQ: 1pcs Πλεονέκτημα: Αντι-αέρας και αντικλεπτικός
Χρώμα: Προσαρμοσμένο χρώμα Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Προστασία ασφάλειας: Ναι υπηρεσία μεταπώλησης: Σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη
Υψηλό φως:

Προσαρμοσμένη σπειροειδής πόρτα κραμάτων αργιλίου

,

Σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας κουμπιών συντήρησης

,

Σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας ISO9001

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας είναι ένας ντυμένος δύναμη ρόλος επάνω στην πόρτα που αποτελείται από slats αργιλίου 220mm, τέλειος για το γκαράζ βιλών. Αυτή η πόρτα είναι διαθέσιμη στα προσαρμοσμένα χρώματα και έχει μια καταπληκτική λήξη επιφάνειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους διάφορους τρόπους όπως τα κουμπιά, οι αισθητήρες ή ακόμα και ο τηλεχειρισμός. Αυτός ο ρόλος αργιλίου επάνω στην πόρτα τροφοδοτείται από τη δύναμη μηχανών 0.75kw-5.50kw, που εξασφαλίζει ότι είναι και αποδοτικό και αξιόπιστο. Με το χαρακτηριστικό γνώρισμα προστασίας ασφάλειας, είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για το γκαράζ βιλών σας. Το MOQ αυτού του προϊόντος είναι 1PCS.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας
  • Προστασία ασφάλειας: Ναι
  • Μέγεθος: Προσαρμοσμένο μέγεθος
  • MOQ: 1PCS
  • Υλικό: Ανοξείδωτο
  • Υπηρεσία μεταπώλησης: Σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη
  • Η δύναμη έντυσε την πόρτα 220mm ρόλων επάνω Slats αργιλίου
  • Ρόλος αργιλίου γκαράζ βιλών επάνω στην πόρτα
  • Το κανάλι πάρκων διοικητικών μεριμνών χρησιμοποίησε το σταθερό ρόλο σερβο μηχανών επάνω στην πόρτα
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
MOQ 1PCS
Προστασία ασφάλειας Ναι
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V±10%V, 50/60HZ ή 380V±10%V, 50/60HZ
Πλεονέκτημα Αντι-αέρας και αντικλεπτικός
Χρώμα Προσαρμοσμένο χρώμα
Λήξη επιφάνειας Τελειωμένος
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Υλικό Ανοξείδωτο
Μέγεθος Προσαρμοσμένο μέγεθος
Μέθοδοι λειτουργίας Κουμπιά, αισθητήρες, τηλεχειρισμός
Ρόλος αργιλίου γκαράζ βιλών επάνω στην πόρτα Συντήρηση για την υπαίθρια μετάβαση
Η δύναμη έντυσε την πόρτα ρόλων επάνω Slats αργιλίου 220mm
 

Εφαρμογές:

Σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας DESEO (πρότυπος αριθμός: HFD3000) είναι ένας τέλειος συνδυασμός ασφάλειας και αποδοτικότητας. Η πόρτα αποτελείται από το αργίλιο και το διαφανές υλικό, το οποίο φέρνει ένα σύγχρονο βλέμμα στη βίλα, το εργοστάσιο ή την αποθήκη εμπορευμάτων σας. Με τη σταθερή σερβο μηχανή, αυτή η πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κανάλια πάρκων διοικητικών μεριμνών για τη μέγιστες ασφάλεια και την αποδοτικότητα. Πιστοποιείται από CE/ISO9001, και έρχεται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1PCS, και η τιμή είναι 2500. Η συσκευασία είναι συσκευασία κοντραπλακέ, και ο χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα. Οι όροι πληρωμής είναι T/T, και η μηνιαία δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 200. Η λήξη επιφάνειας είναι τελειωμένη, και η προστασία ασφάλειας είναι εγγυημένη.

 

Προσαρμογή:

Υψηλή ταχύτητα σπειροειδές πόρτα-DESEO HFD3000

Η σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας DESEO HFD3000 είναι μια μεγάλη επιλογή για τη βίλα, το εργοστάσιο ή την αποθήκη εμπορευμάτων σας. Χαρακτηρίζει τη βέλτιστες προστασία και την αποδοτικότητα ασφάλειας παρέχοντας μια συντήρηση για τον υπαίθριο χρησιμοποιημένο κανάλι σταύλο πάρκων μεταβάσεων και διοικητικών μεριμνών σερβο. Αποτελείται από το κράμα αργιλίου και είναι διαφανές, καθιστώντας το τέλειο για ποικίλες χρήσεις. Έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και η τιμή της είναι 2500. Είναι επικυρωμένο CE/ISO9001 και έρχεται με μια συσκευασία κοντραπλακέ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα και η πληρωμή γίνεται αποδεκτή μέσω T/T. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού της είναι 200 το μήνα και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματός της είναι 220V±10%V, 50/60HZ ή 380V±10%V, 50/60HZ.

Αυτή η σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας παρέχει τη βέλτιστες ασφάλεια και την αποδοτικότητα εξασφαλίζοντας έναν σταύλο σερβο. Αποτελείται από το κράμα αργιλίου και είναι διαφανές, καθιστώντας το τέλειο για ποικίλες χρήσεις. Έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και η τιμή της είναι 2500. Είναι επικυρωμένο CE/ISO9001 και έρχεται με μια συσκευασία κοντραπλακέ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα και η πληρωμή γίνεται αποδεκτή μέσω T/T. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού της είναι 200 το μήνα και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματός της είναι 220V±10%V, 50/60HZ ή 380V±10%V, 50/60HZ.

Η σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας DESEO HFD3000 είναι η τέλεια επιλογή για τη βίλα, το εργοστάσιο ή την αποθήκη εμπορευμάτων σας. Παρέχει τη βέλτιστες ασφάλεια και την αποδοτικότητα εξασφαλίζοντας σταθερούς έναν σερβο και μια συντήρηση για το υπαίθριο κανάλι πάρκων μεταβάσεων και διοικητικών μεριμνών χρησιμοποιούμενο. Αποτελείται από το ανθεκτικό κράμα αργιλίου και είναι διαφανές, καθιστώντας το τέλειο για ποικίλες χρήσεις. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής της είναι 1 και η τιμή της είναι 2500. Είναι επικυρωμένο CE/ISO9001 και έρχεται με μια συσκευασία κοντραπλακέ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα και η πληρωμή γίνεται αποδεκτή μέσω T/T. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού της είναι 200 το μήνα και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματός της είναι 220V±10%V, 50/60HZ ή 380V±10%V, 50/60HZ.

Η σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας DESEO HFD3000 είναι μια μεγάλη επιλογή για τη βίλα, το εργοστάσιο ή την αποθήκη εμπορευμάτων σας. Εξασφαλίζει τη μέγιστες ασφάλεια και την αποδοτικότητα παρέχοντας μια συντήρηση για το υπαίθριο κανάλι πάρκων μεταβάσεων και διοικητικών μεριμνών χρησιμοποιούμενο. Αποτελείται από το κράμα αργιλίου και είναι διαφανές, καθιστώντας το τέλειο για ποικίλες χρήσεις. Έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και η τιμή της είναι 2500. Είναι επικυρωμένο CE/ISO9001 και έρχεται με μια συσκευασία κοντραπλακέ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα και η πληρωμή γίνεται αποδεκτή μέσω T/T. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού της είναι 200 το μήνα και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματός της είναι 220V±10%V, 50/60HZ ή 380V±10%V, 50/60HZ.

Με τη σπειροειδή πόρτα υψηλής ταχύτητας DESEO HFD3000, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η βίλα, το εργοστάσιο ή η αποθήκη εμπορευμάτων σας είναι ασφαλές και ασφαλές. Παρέχει τη βέλτιστες ασφάλεια και την αποδοτικότητα εξασφαλίζοντας σταθερούς έναν σερβο και μια συντήρηση για το υπαίθριο κανάλι πάρκων μεταβάσεων και διοικητικών μεριμνών χρησιμοποιούμενο. Αποτελείται από το κράμα αργιλίου και είναι διαφανές, καθιστώντας το τέλειο για ποικίλες χρήσεις. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής της είναι 1 και η τιμή της είναι 2500. Είναι επικυρωμένο CE/ISO9001 και έρχεται με μια συσκευασία κοντραπλακέ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα και η πληρωμή γίνεται αποδεκτή μέσω T/T. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού της είναι 200 το μήνα και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματός της είναι 220V±10%V, 50/60HZ ή 380V±10%V, 50/60HZ.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Η σπειροειδής πόρτα υψηλής ταχύτητας συσκευάζεται ασφαλώς σε ένα κιβώτιο κοντραπλακέ για να εξασφαλίσει την ασφαλή αποστολή της. Το κιβώτιο είναι επίσης μαρκαρισμένο σαφώς με το όνομα και τον αριθμό προϊόντων, καθώς επίσης και οποιεσδήποτε σχετικές οδηγίες για τη χρήση.

Το προϊόν στέλνεται μέσω ενός αξιόπιστου μεταφορέα, με την καταδίωξη των πληροφοριών που παρέχονται στον πελάτη. Τα χρονικά πλαίσια παράδοσης εξαρτώνται από τον προορισμό.

 

Προσαρμοσμένα υψηλής ταχύτητας σπειροειδή πορτών αργιλίου κουμπιά συντήρησης κραμάτων υπαίθρια 0

Προσαρμοσμένα υψηλής ταχύτητας σπειροειδή πορτών αργιλίου κουμπιά συντήρησης κραμάτων υπαίθρια 1

Προσαρμοσμένα υψηλής ταχύτητας σπειροειδή πορτών αργιλίου κουμπιά συντήρησης κραμάτων υπαίθρια 2

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Προσαρμοσμένα υψηλής ταχύτητας σπειροειδή πορτών αργιλίου κουμπιά συντήρησης κραμάτων υπαίθρια θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.